Oirschot

UW BACKOFFICE UITBESTEDEN IN OIRSCHOT

U heeft een uitzendbureau dat groeit. Of u begint net in de bloeiende uitzendbranche omdat de economie aantrekt en de vraag naar personeel stijgt. Dan moet u niet alleen op zoek naar de juiste opdrachtgevers, u moet ook de juiste uitzendkrachten werven en selecteren. Dat is een tijdrovende bezigheid die veel energie en kennis vereist. Tijd die u natuurlijk  liever besteedt aan uw eigen onderneming.

Maar er komt nog veel meer kijken bij het werven van personeel. Denk alleen al aan de complexe arbeidsovereenkomst. Daarin staan de rechten en plichten die gelden voor u én voor de werknemer of uitzendkracht. Het geeft in hoofdlijnen weer welke afspraken er zijn gemaakt over bijvoorbeeld de looptijd, het salaris, de werktijden en de werkzaamheden die de medewerker kan verwachten. Ook afspraken over concurrentie en proeftijden worden erin opgenomen. U moet deze zaken goed regelen om verwarring over elkaars rechten en plichten te voorkomen. Dat vraagt om juridische kennis én om maatwerk.

Uw backoffice is maatwerk

Per contract kan de inhoud ervan verschillen. Als je verschillende mensen in dienst neemt of wilt nemen, dan kan je dus aardig wat tijd kwijt zijn aan het opstellen van al deze contracten. Helemaal als het gaat om verschillende functies en contracten, en de één voor bepaalde tijd werkt, de ander een minimum-urencontract heeft en nog iemand anders weer aan de slag gaat als oproepkracht. Je kunt natuurlijk proberen al die arbeidscontracten zelf op te stellen, maar je kunt dit beter uitbesteden. Veel uitzendbureaus laten het bijvoorbeeld graag over aan Payoffice omdat dat vaak resulteert in de beste persoonlijke documenten die in lastige situaties veel ongemak kunnen helpen voorkomen.

De backoffice uitbesteden

Als u ervoor kiest uw backoffice uit te besteden aan Payoffice dan heeft u meer tijd over uw kerntaken. In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Payoffice ontwierp en bouwde een eigen ICT-platform (Paythr) waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd. Dat kunnen wij geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen. Dat maakt werken met Payoffice efficiënt en betaalbaar.

Backoffice ondersteuning in Oirschot!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Oirschot kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!