Oisterwijk

Backoffice ondersteuning in Oisterwijk

Als uitzendbureau ben je bij wet verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Dat vereist veel vakkennis want een salarisadministratie up-to-date houden is complexe materie. Bovendien moet je goed op de hoogte zijn én blijven van de voortdurend veranderende fiscale en sociale wet- en regelgeving. Dat is niet voor iedereen weggelegd….

De voordelen van backoffice uitbesteden

Heb je affiniteit met boekhouding, dan kun je overwegen om zelf je administratie te doen, bijvoorbeeld met een goed softwarepakket en een cursus loonadministratie. Groeit je onderneming  naar 10-50 of meer werknemers, dan wordt de salarisadministratie wellicht te grot. Het uitbesteden van de backoffice is dan een goede oplossing. OP die manier haal je de benodigde specialistische kennis voor de salarisadministratie in huis én houd je tijd over voor je eigen activiteiten.

Met het uitbesteden van de loon- en salarisadministratie aan Payoffice, geeft u niet alleen het verzorgen van de loonstroken uit handen maar ook alle administratieve werkzaamheden daaromheen. Zo doen wij bijvoorbeeld ook de aangifte voor loonheffing en de registratie voor het ziekteverzuim. En u profiteert van nog meer voordelen van het uitbesteden van de loonadministratie.

  • Je hebt minder (vast) personeel nodig voor de algehele organisatie van je uitzendbureau, want Payoffice neemt je veel werk uit handen.
  • Je hebt je financiën snel, eenvoudig en goed op orde. Payoffice behandelt zaken zoals de urenbriefjes, loonuitbetalingen en facturering aan opdrachtgevers. Je hoeft ook geen financiële reserve te hebben om loon aan uitzendkrachten voor te schieten, omdat opdrachtgevers nou eenmaal altijd later betalen.
  • Jij kun je volledig storten op waar je goed in bent: het koppelen van vraag en aanbod. Zo kun je een volwaardige en betrouwbare partner zijn voor zowel opdrachtgever als werknemer.
  • Je hebt geen groot kantoorpand nodig. Je kunt zelfs, zeker in het begin, volstaan met een telefoon en laptop aan de keukentafel.
  • Je hoeft je niet te verdiepen in alle juridische zaken die het werken met (tijdelijke) personeel met zich meebrengt.
  • Payoffice neemt je graag mee in hun kennis van de uitzendbranche met al zijn kansen en valkuilen. Wij hebben een actieve helpdesk.
  • Je loopt minder bedrijfsrisico, omdat je niet te maken krijgt met langdurig zieke medewerkers, lastige ontslag procedures, aansprakelijkheid e.d.

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne eigen softwarepakket Paythr levert tijdwinst én kostenbesparing op. Medewerkers en uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. En dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. Op Payoffice kunt u bouwen.

U kunt bij Payoffice ook terecht voor andere diensten, zoals het opstellen van arbeids­overeenkomsten, het aanmelden van nieuwe medewerkers bij instanties en voor advies op het gebied van ziekte­verzuim, arbeidsrecht of fiscale voordelen voor ondernemers.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Oisterwijk.