Oss

Uw backoffice uitbesteden in Oss

Ga je een uitzendbureau in Oss beginnen, dan moet je natuurlijk uitgaan van je eigen kracht. Je moet in de woelige branche uitzendbranche namelijk heel goed weten waar je aan moet voldoen. En waar je goed in bent.  Maar je moet ook heel goed kijken naar de activiteiten die je nog níet volledig beheerst. Denk bijvoorbeeld aan cruciale werkzaamheden als administratie, financiële en juridische zaken, CAO‘s. Van veel vaktermen heb je misschien nog niet eens gehoord. Of je weet er maar al teveel van!

Besteed backoffice werkzaamheden uit aan Payoffice

Als je de backoffice werkzaamheden van jouw uitzendbureau uitbesteedt aan Payoffice, houd je zelf de volledige controle over de bedrijfsvoering en ben je te allen tijde onafhankelijk. Pas wanneer je een kandidaat in Oss hebt geplaatst, komt Payoffice in beeld. Jij geeft de plaatsingsafspraken en -voorwaarden aan ons door. Wij controleren of de gemaakte afspraken in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving en adviseren je indien nodig. Alle vervolgacties die nodig zijn om de kandidaat een dienstverband aan te bieden en de klant te registreren worden door onze professionele backoffice collega’s geregeld. Dat scheelt je dus heel veel tijd.

Richt je op je eigen core business

Je houdt door onze samenwerking meer tijd over voor je eigen werkzaamheden: nieuwe klanten zoeken, netwerken, kandidaten werven, aan heel veel belangrijke zaken kun je weer de aandacht geven die ze nodig hebben. In de tussentijd nemen wij o.a. de volgende activiteiten van je over. Daar heb je geen omkijken meer naar!

  • Het verzorgen van uw jaaropgaven;
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Softwarepakket op maat

Ons moderne softwarepakket PayThr, dat u geheel naar eigen wens in kunt delen, levert ook nog eens tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten en je medewerkers geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens hun uitbetaling en de bijbehorende salaris- en loonadministratie . Onze NEN 4400-1 certificering toont aan dat dat onze financiële zaken goed op orde zijn.

Backoffice uitbesteden in Oss

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Oss kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag bespreken wij met u welke diensten wij nog meer kunnen bieden.