Soest

Ervaar de voordelen van backoffice ondersteuning in Soest

Wilt u een uitzendbureau starten in Soest? Of bent u al actief als uitzender en wilt u uw backoffice uitbesteden, zodat u meer tijd hebt voor het koppelen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt? In beide gevallen kan Payoffice, als ervaren backoffice specialist, helpen om uw uitzendbureau nog verder te laten groeien.

Payoffice levert al jaren maatwerk op het gebied van backoffice ondersteuning en wij volgen de ontwikkelingen in de markt wat betreft wet- en regelgeving dagelijks op de voet. Door u te laten profiteren van onze ervaring op het gebied van de loon- en salarisadministratie en verloning, en door u met raad en daad bij te staan wanneer het gaat om (soms complexe) zaken als arbeidsrecht en cao’s, kunnen wij ervoor zorgen dat u weer vrijuit kunt ondernemen, uw netwerk kunt uitbreiden en matches maakt terwijl wij uw backoffice verzorgen.

De voordelen van backoffice ondersteuning?

Het grootste voordeel? Tijdwinst. De loon- en salarisadministratie vereist nu eenmaal heel veel tijd. Voor al uw (tijdelijke) arbeidskrachten is het namelijk van groot belang dat alles tot in detail is geregeld. Concurrentie ligt op de loer. Als elders de zaken goed zijn geregeld, dan kiezen flexkrachten tegenwoordig sneller voor de concurrent. Dat wilt u voorkomen en een betrouwbare backoffice-ondersteuning komt daarbij uitstekend van pas. Het betekent minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden en (dus) aan u te binden. En er zijn nog meer voordelen:

 • Je hebt minder (vast) personeel nodig voor de algehele organisatie van je uitzendbureau, wij nemen je veel werk uit handen.
 • Je hebt je financiën snel, eenvoudig en goed op orde. Wij verzorgen zaken zoals de urenbriefjes, loonuitbetalingen en facturering aan opdrachtgevers. Je hoeft ook geen financiële reserve te hebben om loon aan uitzendkrachten voor te schieten, omdat opdrachtgevers nou eenmaal altijd later betalen.
 • Jij kan je volledig richten op waar je goed in bent: het koppelen van vraag en aanbod. Zo ben je een volwaardige en betrouwbare partner zijn voor zowel opdrachtgever als werknemer.
 • Je hebt geen groot kantoorpand nodig. Je kunt zelfs, zeker in het begin, volstaan met een telefoon en laptop aan de keukentafel.
 • Je hoeft je niet te verdiepen in alle juridische zaken die het werken met (tijdelijk) personeel met zich meebrengt.
 • We delen graag onze kennis van de uitzendbranche met al haar kansen en valkuilen. Wij hebben een actieve helpdesk die 24/7 bereikbaar is
 • Je loopt minder bedrijfsrisico, omdat je niet te maken krijgt met langdurig zieke medewerkers, lastige ontslag procedures, aansprakelijkheid e.d.

De backoffice activiteiten van Payoffice

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen. Uiteraard is het maatwerk en geheel op uw eigen situatie ingericht. U maakt echter ook kennis met alle voordelen die wij onze klanten bieden. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van ons eigen ICT platform, geniet u van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie en doen wij nog veel meer voor u:

 • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
 • Het verzorgen van uw jaaropgaven
 • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
 • Uren-, loon- en salarisadministratie;
 • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
 • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Soest!