Son en Breugel

UW ADMINISTRATIE UITBESTEDEN IN SON EN BREUGEL

Voor een intermediair op de arbeidsmarkt is het plaatsen van zoveel mogelijk kandidaten natuurlijk de core business. Administratieve werkzaamheden van een uitzendbureau zoals het verlonen van medewerkers en de facturatie naar klanten zijn heel belangrijk, maar nemen ook veel tijd in beslag. Payoffice neemt die ‘backoffice activiteiten’ van je over. Zo kan jij richten op je eigen onderneming!

Het uitbesteden van jouw backoffice, zoals salarisverwerking en/of uitzendadministratie, bespaart je tijd. Bij het uitbesteden van de backoffice in Son en Breugel hoef je als uitzender eigenlijk alleen nog maar de urenstaten en personeels­mutaties van uw flexwerkers en/of uw eigen medewerkers bij te houden, te controleren en aan ons door te geven. Wij verzorgen op basis van die ingevoerde en gecontroleerde data vervolgens o.a. de loonstroken en de jaaropgaven en de loonbelastingaangifte. En mocht er iets wijzigen in de wet- en regelgeving of in de verplichte cao voor jouw bedrijfstak, dan verwerken wij die in de administratie. Daar heeft u dus helemaal geen omkijken meer naar.

Wat doet Payoffice voor u?

Payoffice neemt het juridisch werkgeverschap van u over. Dat betekent dat wij ook verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de contracten, de tijdige verloning, het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven, enzovoorts. Met onze samenwerking behoudt u echter wél gewoon je eigen DNA en identiteit. U heeft volledig zelf de controle over uw bedrijfsvoering en bent te allen tijde onafhankelijk. Zodra u een kandidaat heeft geplaatst geeft u de plaatsingsafspraken en -voorwaarden aan ons door en controleren wij of de gemaakte afspraken in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving en verzorgen de rest. Zo kunt u zelf vrijuit en zorgeloos ondernemen!

De voordelen van backoffice uitbesteden aan Payoffice

Payoffice is er voor u. Wij nemen u de administratie van uw flexwerkers uit handen en helpen u bij het opstellen en beheren van contracten, bij het bemiddelen bij langdurig ziekte en ontslag en bijvoorbeeld  bij uw salaris- en loonadministratie. U kiest zelf wat u aan Payoffice uitbesteedt. Dat heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Je hebt minder (vast) personeel nodig voor de algehele organisatie van je uitzendbureau, wij nemen je veel werk uit handen.
  • Je hebt je financiën snel, eenvoudig en goed op orde. Wij verzorgen zaken zoals de urenbriefjes, loonuitbetalingen en facturering aan opdrachtgevers. Je hoeft ook geen financiële reserve te hebben om loon aan uitzendkrachten voor te schieten, omdat opdrachtgevers nou eenmaal altijd later betalen.
  • Jij kan je volledig richten op waar je goed in bent: het koppelen van vraag en aanbod. Zo ben je een volwaardige en betrouwbare partner zijn voor zowel opdrachtgever als werknemer.
  • Je hebt geen groot kantoorpand nodig. Je kunt zelfs, zeker in het begin, volstaan met een telefoon en laptop aan de keukentafel.
  • Je hoeft je niet te verdiepen in alle juridische zaken die het werken met (tijdelijk) personeel met zich meebrengt.
  • We delen graag onze kennis van de uitzendbranche met al haar kansen en valkuilen. Wij hebben een actieve helpdesk die 24/7 bereikbaar is
  • Je loopt minder bedrijfsrisico, omdat je niet te maken krijgt met langdurig zieke medewerkers, lastige ontslag procedures, aansprakelijkheid e.d.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in Son en Breugel? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Via de e-mail zijn wij te bereiken op info@payoffice.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 040 – 30 38 500.