Tilburg

Ervaar de voordelen van backoffice ondersteuning in Tilburg

Tilburg heeft de laatste decennia een flinke groei doorgemaakt. Door de gunstige ligging en door de komst van bedrijven als Tesla, Coolblue en Bol.com is de Kruikenstad een aantrekkelijke economische trekpleister geworden in de almaar groeiende provincie Noord-Brabant. Jong en oud, binnen- of buitenlands, voor veel vaste en tijdelijke arbeidskrachten heeft Tilburg veel te bieden. Er is werk in overvloed, het centrum ondergaat een indrukwekkende makeover en de stad bruist als nooit tevoren.

De voordelen van backoffice ondersteuning?

Vanuit heel Nederland komt men het geluk beproeven in en om het gerenoveerde centrum.  En de trek naar de grote stad neemt dan weliswaar iets af, het blijft voor (tijdelijke) arbeidskrachten van groot belang dat alles tot in detail is geregeld. Concurrentie ligt per slot van rekening op de loer. Een betrouwbare backoffice-ondersteuning komt daarbij uitstekend van pas. Het betekent veel minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden en (dus) aan u te binden.

Wij doen het sámen

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen. Uiteraard is het maatwerk en geheel op uw eigen situatie ingericht. U maakt echter ook kennis met alle voordelen die wij onze klanten bieden. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van ons eigen ICT platform, geniet u van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie en doen wij nog veel meer voor u:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Tilburg!

Wilt u ook meer weten over onze backoffice ondersteuning in Tilburg? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!