Den Haag

Uw backoffice uitbesteden in Den Haag

Den Haag maakt de afgelopen decennia een enorme groei door. Met de komst van diverse internationale hoofdkantoren als gevolg van de Brexit, het Strafhof, OPCW en vele andere binnen- en buitenlandse bedrijven, is de Hofstad een interessante zakelijke bestemming  geworden. Het aantal arbeidsplaatsen is in de afgelopen jaren dan ook sterk gestegen, evenals het almaar groeiende aantal expats en flexwerkers.

Bovendien werkt Den Haag ook hard aan haar toeristische en sportieve imago. De ligging aan het strand biedt volop vertier voor watersporters, strandgangers en natuurliefhebbers. De fraaie binnenstad staat al decennia bekend om de chique winkelstraatjes en haar ‘groene’ pleinen en historische uitstraling. En met internationale sportieve evenementen als het WK hockey en de City-Pier-City loop staat de stad hoog genoteerd op de sportkalender. Den Haag bruist als nooit tevoren. Er is voor iedereen iets te doen.

Tijd is geld

Ongeacht het aantal uitzendkrachten dat u momenteel op de loonlijst heeft staan, kost de loonadministratie veel tijd. Zij dienen maandelijks of wekelijks nauwkeurig te worden betaald, sommigen worden doorbetaald bij ziekte, nieuwe uitzendkrachten hebben een contract nodig, het is maatwerk. Als u dan ook nog eens rekening dient te houden met de CAO- en wetswijzigingen, is het logisch dat u deze activiteiten het liefst uitbesteedt. Aan een betrouwbare partij.

Payoffice B.V. biedt op een efficiënte en  professionele manier ondersteuning bij uw loon- en salarisadministratie. Wij zijn landelijk actief en dankzij ons eigen softwarepakket heeft u, net als uw uitzendkrachten in Den Haag, toegang tot alle relevante informatie en is het mogelijk om wijzigingen door te geven. Telefonisch staan wij ter beschikking om uw vragen én die van uw uitzendkrachten te beantwoorden. Dat betekent voor u veel minder zorgen, een flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw flexibele medewerkers tevreden aan het werk te houden.

Wij doen het sámen

In een geheel vrijblijvend onderhoud lichten wij graag toe wat Payoffice voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Den Haag!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Den Haag kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!