Veendam

Uw backoffice uitbesteden in Veendam

Uw loon- of salarisadministratie is onderhevig aan wetgeving op het gebeid van bijvoorbeeld de sociale verzekeringswetten, loonbelasting, CAO’s, enz. Die wetgeving is niet alleen complex, zij is ook nog eens voortdurend in beweging. Zonder dat u het in de gaten heeft, kan dat leiden tot fouten in de loonadministratie. Of u ziet veranderingen over het hoofd. Vergissingen in uw administratie kunnen structureel worden zonder dat u het in de gaten heeft. De rekening kan stilletjes oplopen tot enorme bedragen die u, volledig onnodig, de kop kunnen kosten.

Als uitzender in (de omgeving van) Veendam wilt u dat uiteraard voorkomen. U wilt een loon- en salaris administratie die altijd op orde is. Niet alleen om zélf de fiscus tevreden te houden, ook uw uitzendkrachten verlangen foutloze admistratie en (dus) correcte verloning. Daar komt vaak veel meer bij kijken dan u had verwacht.

Met het uitbesteden van uw backoffice aan Payoffice, geeft u niet alleen het verzorgen van de loonstroken uit handen maar ook de administratieve rompslomp daaromheen. Dat levert ontzettend veel tijd en (dus) geld op. Zo doen wij bijvoorbeeld ook de aangifte voor loonheffing en de registratie voor het ziekteverzuim. U hoeft straks niemand in dienst te hebben om de regelgeving bij te houden. Dat doen wij dan o.a. voor u.

Besteed aandacht aan uw eigen prioriteiten.

Er zijn nog meer backoffice werkzaamheden die u kunt uitbesteden omdat ze niet tot uw eigen prioriteiten behoren.  Zo kunt u zich weer volop richten op uw core business: het koppelen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Terwijl u zich bezig houdt met bijvoorbeeld de werving en selectie van goed personeel, verzorgen wij voor u:

  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Ontmoetr PaytHR

Ons moderne eigen softwarepakket PayThr levert u tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen hun eigen documentatie 24/7 inzien. Wij verzorgen bovendien de uitbetaling en de administratie. En dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn.

Meer weten over backoffice uitbesteden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Veendam.