Veenendaal

Uw backoffice uitbesteden in Veenendaal

Je eigen onderneming verdient je volledige aandacht. Het is daarom belangrijk om daar tijd voor vrij te maken. Tijd die je kunt investeren in je core business, in je toekomstplannen, je netwerk en de uitzendkrachten die op dit moment voor je werken. Het uitbesteden van uw backoffice in Veenendaal helpt je daarbij. Alle administratieve werkzaamheden die  je tot op heden zelf uitvoerde, geef je uit handen aan Payoffice. Zo kun je je zelf weer richten op jouw kernactiviteit: het koppelen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Onze professionals nemen de administratieve activiteiten van u over. Zij zijn experts op dit gebied en zorgen ervoor dat alles omtrent uw flexwerkers goed wordt verzorgd. Denk aan het opstellen van contracten, de verloning en bijvoorbeeld hun verzekeringen, u heeft daar geen omkijken meer naar. Payoffice zorgt er bovendien voor dat alles  juridisch in orde is en dat het past binnen de geldende CAO. Die tijdrovende en complexe werkzaamheden staan uw eigen werkzaamheden niet meer in de weg.

De voordelen van het uitbesteden van uw backoffice in Veenendaal

Voor uw medewerkers en andere (tijdelijke) arbeidskrachten is het van groot belang dat alles tot in detail is geregeld. Een betrouwbare backoffice-ondersteuning komt dan ook uitstekend van pas. Het betekent minder zorgen, tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden en (dus) aan u te binden. En er zijn nog meer voordelen:

 • Je hebt minder (vast) personeel nodig voor de algehele organisatie van je uitzendbureau, wij nemen je veel werk uit handen.
 • Je hebt je financiën snel, eenvoudig en goed op orde. Wij verzorgen zaken zoals de urenbriefjes, loonuitbetalingen en facturering aan opdrachtgevers. Je hoeft ook geen financiële reserve te hebben om loon aan uitzendkrachten voor te schieten, omdat opdrachtgevers nou eenmaal altijd later betalen.
 • Jij kan je volledig richten op waar je goed in bent: het koppelen van vraag en aanbod. Zo ben je een volwaardige en betrouwbare partner zijn voor zowel opdrachtgever als werknemer.
 • Je hebt geen groot kantoorpand nodig. Je kunt zelfs, zeker in het begin, volstaan met een telefoon en laptop aan de keukentafel.
 • Je hoeft je niet te verdiepen in alle juridische zaken die het werken met (tijdelijk) personeel met zich meebrengt.
 • We delen graag onze kennis van de uitzendbranche met al haar kansen en valkuilen. Wij hebben een actieve helpdesk die 24/7 bereikbaar is
 • Je loopt minder bedrijfsrisico, omdat je niet te maken krijgt met langdurig zieke medewerkers, lastige ontslag procedures, aansprakelijkheid e.d.

Dankzij ons zelf ontworpen en gebouwde software pakket Paythr is het doorgeven van uren voor uw uitzendkrachten een eenvoudige bezigheid. Bovendien hebben zij, net als u, zo ook doorlopend inzicht in de opbouw en uitbetaling van hun salaris, vakantiegeld en hun jaaropgave. Uiteraard nemen wij ook de verstrekking van al die documenten van u over.

Backoffice ondersteuning in Veenendaal door Payoffice

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Dat is maatwerk dat we graag samen met u in kaart brengen. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen.  Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

 • Verzorgen van arbeidsovereenkomsten;
 • Contractbeheer, assistentie bij ontslag en langdurig ziekte;
 • Loonstroken, loondoorbetaling en jaaropgaven;
 • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid;
 • Verwerking van cao- en wetswijzigingen;
 • Vraagbaak voor uw uitzendkrachten;
 • Werving- en selectie van uw uitzendkrachten;
 • Uren-, loon-, salarisadministratie.

Meer weten over backoffice ondersteuning in Veenendaal?

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Veenendaal kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!