Waarom een eigen uitzendbureau starten?

Waarom een eigen uitzendbureau starten?

Niets is momenteel zo in beweging als onze arbeidsmarkt. De 21e eeuw zijn we ingegaan met een andere focus op arbeid. Het hebben van een vaste baan is niet meer voor iedere werknemer de ultieme droom. We gaan flexibeler om met werk en houden graag de regie in eigen hand.

Aan de andere kant hebben opdrachtgevers te maken met piek- en daltijden, is er een tekort aan personeel in de bepaalde sectoren en is er soms onvoldoende gekwalificeerd personeel voor handen.

Een uitzendbureau beginnen

Een uitzendbureau kan hierbij oplossingen bieden. Zij zijn de spil zijn tussen de vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Ben jij iemand die mensen graag verbindt? Denk jij in mogelijkheden in plaats van in beperkingen? De flexbranche wacht op jou!

Start een uitzendbureau! Verbind en bemiddel binnen deze flexibele personele schil.

Benut jouw kracht, backoffice uitbesteden

De kracht van een goed uitzendbureau zit hem in het combineren van vraag en aanbod. Dat is waar jouw kracht ligt. Het is dan ook verstandig andere zaken uit je bedrijfsvoering uit te besteden. Daarvoor ga je naar Payoffice. Wij leveren backoffice ondersteuning in de uitzendbranche.

Een goede backoffice partij regelt op professionele wijze alles wat zich in de backoffice van jouw uitzendbureau afspeelt.

  • Wij verzorgen de benodigde administratieve afhandeling (urenbriefjes, loonadministratie, factureren aan opdrachtgevers, werkgeversafdrachten, aangaan en opzeggen van contracten, e.d.).
  • Wij zetten onze uitgebreide kennis van de uitzendbranche in voor jouw bedrijf.
  • Alle administratie wordt uitgevoerd onder jouw eigen bedrijfsnaam en huisstijl.
  • Werven en selecteren van goed gekwalificeerde uitzendkrachten.
  • Een deskundige helpdesk voor jou en jouw uitzendkrachten.
  • En dat alles voor een scherp tarief


Kortom, de backoffice ondersteuning van Payoffice biedt vele voordelen. Payoffice vertelt je er graag meer over als je contact met ons opneemt.

Waarom backoffice uitbesteden?

Wij helpen u met de back office

 Deskundig personeel

 Uw focus blijft gericht op het ondernemen

 Uw salarisadministratie keurig geregeld

 Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning

 Altijd scherpe tarieven