Uitzendkrachten vervullen essentiële rol in tijden van Coronavirus

In tijden van Coronacrisis verliezen veel mensen hun werk, hun arbeid of hun inkomen. Voor uitzendkrachten biedt deze crisistijd echter ook mogelijkheden zich in te zetten in andere sectoren dan waarin zijn doorgaans werkzaam zijn. De inzet van uitzendkrachten is enorm flexibel en dat is waar we juist nu behoefte aan hebben. Er liggen dus kansen voor jou als uitzendondernemer. Je kunt effectief meedenken en meedoen om een oplossing te bieden voor de personeelskrapte in bepaalde sectoren. En vergeet de kansen voor de uitzendkracht niet. Zij kunnen vooral aan het werk blijven in deze moeilijke tijd.

NBBU opent een LinkedIn-groep voor vraag en aanbod tijdens Coronacrisus

De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) benadrukt in deze tijden van crisis dat uitzendkrachten juist nu een grote bijdrage kunnen leveren aan de economie. In een aantal sectoren is er momenteel nagenoeg geen behoefte aan personeel, maar in andere sectoren is juist zeer veel vraag naar personeel. Het mooie van uitzendkrachten is dat zij zeer divers inzetbaar zijn en snel kunnen switchen. Denk daarbij aan het werken in branches waar personeelsschaarste heerst, zoals onder meer de supermarktbranche, de zorg, de transportsector, distributiecentra, de land- en tuinbouw, de logistieke sector en de distributiecentra.

Om ondernemers hierbij te ondersteunen heeft de NBBU een tijdelijke LinkedIn-pagina aangemaakt. Hier ontmoeten vraag en aanbod elkaar. Heb jij werknemers waar je nu geen werk voor hebt? Meld het aan, wellicht dat zij elders inzetbaar zijn, waar grote schaarste is.
Vraag ook jouw uitzendkrachten eens naar hun inzet en mogelijkheden. Je zult merken dat die soms talrijk zijn. Meld ook dit in de LinkedIn groep.

Ga naar de Linked-In groep en doe mee !

Payoffice jouw betrouwbare partner in backoffice ondersteuning

Backoffice uitzendbureau Payoffice is ook in deze tijden van crisis uw betrouwbare partner voor een goede informatievoorziening. Daar zetten we ons graag voor in.
Zijn jouw uitzendkrachten ook bij onze backoffice ondersteuning ondergebracht of wil je meer informatie over de mogelijkheden daartoe? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag je uitzendkrachten aan het werk te houden.

Onze backofficeondersteuning biedt vele voordelen. Wij hebben de expertise en zijn goed op de hoogte van wet- en regelgeving en de mogelijkheden in de uitzendbranche. Je kunt bij Payoffice rekenen op onze kennis, die wij graag met je delen. Meer weten? We vertellen je graag meer over onze uitgebreide en betaalbare backoffice ondersteuning.
Neem telefonisch contact met ons op 040 – 30 38 500 (kantoortijden) of per e-mail info@payoffice.nl. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.